Lærke Knauer fra Sønderborg har købt sin konfirmationskjole hos Laila Helt. Foto Ingrid Johannsen

Laila Helt deltager i modeshow

Kjoler og buksedragter i mange forskellige farver og print vil være at se på Kvindemessen i år.

Til Kvindemessen 2019 vil man kunne se forårskjoler både til hverdag og fest til såvel det yngre som det modne publikum. Der vil være tre modeller, der fremviser kjolerne til kvinden i 20’erne, 30’erne og til den lidt mere modne kvinde over 60.

Der vil være fokus på friske farver med print og blomster, hvor det forårsagtige og det sommerlige er fremtrædende. 

Buksedragter på menuen

”I år har vi enkelte lange kjoler med samt buksedragter. Vi har tre forskellige mærker med samt tilbehør til outfitsene i form af smykker og jakker”, fortæller Laila Helt.

Brudekjoler Laila Helt er en del af modeshowet og hvor de fine festkjoler vil blive fremvist. Derudover vil det være muligt at se på andre forårsvarer fra butikken, 

Tilbyder også festkjoler 

Til messen vil der også være en konkurrence, hvor det er muligt at vinde en valgfri festkjole, og derudover vil det være muligt at kunne se et udvalg af brudekjoler samt korte og lange festkjoler. Butikken gør nemlig en dyd ud af også at sælge festkjoler og ikke kun brude- og konfirmationskjoler.

”Vi glæder os til at deltage på messen. Jeg synes, det er en fin måde at bidrage til byens handelsliv på og få fremvist en masse kjoler. Det er en dejlig, hyggelig aften, hvor man møder de lokale, og det vil vi rigtig gerne støtte op om”, siger Laila Helt glad. ■

Skrevet af

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80