blank

Det traditionsrige julemarked  åbnes af Karen Holubowsky.

LAH‘s julemarked flytter til Kollundhus

Det traditionsrige julemarked, som igennem mange år har været afholdt på Smedeby Kro, flytter til Kollundhus.

Forklaringen er, at Smede­by Kro er sat til salg og i øjeblikket står tom.

Julemarkedet afholdes lørdag 18. november og søndag 19. november.

“Vi er spændte på, om vi kan få lige så mange besøgende, som vi plejer at have”, fortæller formand for handikap­foreningen LAH, Svend Villadsen, der håber folk vil tage turen til Kollund. 

Julemarkedet byder på flotte nisser, dekorationer, hjemmestrik, marmelader, julegaveidéer og andre spændende ting, som folk kan købe. Des­uden er der i år plads til flere udstillere.

“Vi sælger en stand for kun 100 kr. Det går til betaling for lokalerne de to dage, som julemarkedet varer. Vi sælger mad og drikkevarer i caféen, og så har vi vores tombola med mange fine præmier”, fortæller Svend Villadsen, der garanterer, at der både er noget for voksne og børne at opleve.

Julemarkedet åbnes lørdag den 18. november kl. 10 med tale af formand for Padborg Friluftsscene, Karen Holubowsky.  ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.