Fra venstre Conny Pedersen, Kim Christensen, Karina Schrøder, Svend Schütt og Jette Kubiak Schwartz.

KGGO får hjælp til at genstarte KørestolsRingridningen

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten KørestolsRingridning. 

Det er foreningen KGGO, som genoptager den årlige tradition efter at have modtaget en donation fra TrygFonden på 15.000 kr.

“Det er ved hjælp af vores engagerede medlem Jette Kubiak-Schwartz, at vi fik donationen fra TrygFonden. Hun skrev en ansøgning om starthjælp til at få KørestolsRingridnings-arrangementet på hjulene igen efter Corona-krisen, og det fik vi”, fortæller formanden for Kørestolsbrugere- og Gangbesværede i Gråsten og Omegn, Svend Schütt.

Jette Kubiak-Schwartz er frivillig i foreningen og har stor erfaring med fundraising fra sine tidligere indsatser som frivillig i, blandt andet, Røde Kors.

“Jeg er så glad for, at vores ansøgning til TrygFonden gav pote, for det her er bare en skøn og livgivende forening, som har fortjent en ekstra håndsrækning, så de kan fortsætte deres store initiativ med at markere sig og bringe festlig stemning til byen”, siger Jette Kubiak-Schwartz.

Den traditionelle KørestolsRingridning i Gråsten er en fest med optog, musik, tombola og salg af ringriderpølser. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.