Forestillingen om Keddes værtshus har premiere fredag den 27. januar.

Keddes værtshus skal reddes

Teatergruppen Den Blinde Vej opfører forestillingen “Ud ad en blind vej” på Det Lille Teater.

Forestillingen er en blanding af kabaret, revy og skuespil og handler om at redde det legendariske Keddes værtshus, som har æren for mange ægteskaber.

Keddes værtshus er et af de gamle brune, som har lidt under coronaen. Stamgæsterne er lidt betænkelige ved dette arrangement.

Publikum kan opleve, hvordan dette eksperiment spænder af med musik, spas, sømænd og lange tasker.

Keddes værtshus har åbent fredag den 27. januar, lørdag den 28. januar, onsdag den 1. februar, fredag den 3. februar, lørdag den 4. februar og onsdag den 8. februar alle dage kl. 19,30

Teatergruppen “Den blinde vej” består af garvede kræfter i form af Pia Nielsen, Carsten Nygaard, Christian Andersen, Dorthe Fjeldgaard og Jens Jørgensen, der sammen med et orkester gør alt for at redde Keddes værtshus.

Man kan bestille plads på www.lilleteater.dk eller 74 65 37 67. Billetter koster 90 kr. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.