Johnny Lassen stiller op til repræsentantskabet i Norlys.

Johnny Lassen kandidat til Norlys

Johnny Lassen fra Sønderhav stiller op til repræsentantskabet i Norlys.

Han stammer fra Tumbøl og har trådt skoleårene i Felsted. Herefter kom han på Nordborg Slots Efterskole for senere at blive uddannet som landmand på Gråsten Landbrugsskole.

I 34 år drev han en stor gård ved Kassø, men desværre satte leddegigt en stopper for det.

Johnny Lassen flyttede herefter til Sønderhav med sin kone Lis, som i mange år var ansat i kommunalt regi. I dag tager de del i strømproduktionen, da de ejer tre vindmøller i Tyskland og tre i Danmark. 

Parret byggede for 13 år siden et 0-energihus på Sønderhavvej og etablerede solceller på taget. Den overskydende strøm bruger de til deres el/hybrid biler.

Herudover har Johnny Lassen siddet i bestyrelsen for vandværker, dels i Hjordkær, dels i Sønderhav. Da det blev nedlagt blev han suppleant i Kollund Vandværk. 

“Det er vigtigt, at vi har et stabilt fibernet, så vi kan komme i kontakt med omverdenen. Det er enormt vigtigt, at vi har strøm i kontakten til en fordelagtig og konkurrencedygtig pris”, mener Johnny Lassen, der i over 20 år har siddet i repræsentantskabet, fra dengang det hed ESS over Syd-Energi og til nu, hvor det hedder Norlys. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.