Karina Hansen blev selvstændig i 2013. Nu får hendes salon fokus på bæredygtighed med blandt andet en skånsom produktserie, der kun føres af Park Styling-saloner.

Jernbanegade-frisør bliver bæredygtig

Huset’s frisør i Gråsten laver et samarbejde med Park Styling, som er et dansk frisørkoncept, der har fokus på bæredygtighed. Derfor kommer der en helt ny serie af skånsomme produkter i salonen, som samtidig ændrer navn til ’Park By Huset’s frisør’. Karina Hansen er fortsat selvstændig indehaver af salonen.

Karina Hansen blev udlært som frisør i 2004 og blev selvstændig i 2013. Det første år drev hun sin virksomhed hjemme fra privaten, men i 2014 fik hun mulighed for at overtage Peters Modesalon i Jernbanegade i Gråsten, og salonen i nummer 7 har lige siden heddet Huset’s frisør.

“Jeg havde lyst til at få mit eget, som jeg selv kunne udvikle og bestemme over. Jeg har masser af energi og mange ideer, så derfor passer tilværelsen som selvstændig frisør mig rigtig godt,” siger Karina Hansen, indehaver af Park By Huset’s frisør.

Med sig i salonen har Karina de to frisørassistenter Michele Jensen og Inge Lock samt de to elever Caroline Faudel og Benjamin Avilez Petersen. Nu tager Karina og hendes team hul på et nyt kapitel, idet de indleder et partnerskab med Park Styling, der er et dansk frisørkoncept med fokus på bæredygtighed og faglig udvikling. Park Styling er et fællesskab af selvstændige frisører, hvor man deles om eksempelvis uddannelse og en nyudviklet skånsom produktserie med naturlige og 97% økologiske ingredienser, og som ikke er proppet med uigennemsigtige E-numre.

“Vi glæder os rigtig meget til at præsentere de nye produkter for vores kunder. Vi skal alle sammen være med til at tage et bæredygtigt ansvar, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Desuden bliver vi en del af en professionel familie med dygtige frisører rundt om i Danmark, som vi kan udveksle erfaringer og ideer med,” siger Karina Hansen, indehaver af Park By Huset’s frisør. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.