Artikelbeskrivelse

Jan Jensen åbner ny butik i Aabenraa

Af Pernille Kjeldtoft Hansen
Midt på gågaden i Aabenraa, i butikslokalerne på Storegade 10, løber de ansatte lige nu hurtigt for at blive klar til åbningen om blot 2 dage.
Det er Bitten Haase, der i forvejen ejer smykkeforretningen Jan Jensen i Padborg Torvecenter, der åbner sin anden butik i hjertet af Aabenraa. Med en stor åbningsreception fra kl 16:00-19:00 samme dag, byder hun nye og gamle kunder indenfor i de nye lokaler, og her håber hun på at skabe et godt førstehåndsindtryk, som skal være grundlag for en ny sund forretning.
Bitten Haase blev spurgt, om hun kunne tænke sig at overtage lokalerne, hvor urmagerforretningen Thorsmark før har ligget, og efter lang tids overvejelse sagde hun ja.
Udfordringer
Den nye forretning kommer på mange måder til at minde om Jan Jensen i Padborg, men med nogle nye mærker i varesortimentet, anderledes lokaler og en helt ny by, går Bitten Haase en stor udfordring i møde.
Hun har dog store forventninger til det nye eventyr og glæder sig helt vildt meget til at komme i gang.
I første omgang kæmper hun sammen den nye forretnings 3 ansatte for at få butikken færdig, så den er klar til åbningen på torsdag.
Bitten Haase vil stadig være at finde i smykkebutikken i Padborg, men hun deler nu sin tid lige mellem de to butikker, og befinder sig derfor halvdelen af ugen i Aabenraa.
På den måde håber hun på fortsat at kunne bevare den gode kontakt til kunderne i Padborg, samtidigt med, at hun vil forsøge at opbygge et godt kundegrundlag i butikken i Aabenraa. 