Artikelbeskrivelse

Hvid jul og ægte rensdyr i Ulsnæscenteret

Af Gunnar Hattesen
Der bliver gang i julestemningen lørdag den 19. december i Ulsnæs-Centret.
”Der bliver noget for hele familien – og hunden med, når vi fejrer julen i Ulsnæs-Centeret”, fortæller Pernille Aaskov Nielsen, der er formand for Ulsnæs Centerforening.
”Vi starter op for den store skumkanon kl. 10, som sørger for, at hele torvet i Ulsnæs-Centeret inden for kort tid bliver dækket af hvidt skum som både børn og voksne kan lege i.
Derudover sørger vi for to store snekanoner, der får sneen til at dale ned over centeret, så vi kan få den helt rigtige julestemning. Børnene får også mulighed for både at møde julemanden og ikke mindst to af hans ægte, levende rensdyr samt de nisser, der dagligt passer rensdyrene. Man kan sagtens få lov til at klappe rensdyrene og få taget billeder sammen med dem”, fortæller Pernille Aaskov Nielsen.
Opvisning med hunde
Danmarks civile Hundeførerforening DcH fra Broager kommer og viser, hvad de kan med hundene og fra Equifree kommer de med små ponyer, som man kan prøve at ride på.
Annette Lund Jensen fra Danmarks civile hundeførerforening i Broager fortæller:
”Vi kommer med hunde og opviser i rally-lydighed, som er en sjov hundesport. I rally lydighed træner man samarbejdet og lydigheden på en bane med skilte, der angiver forskellige øvelser. Man er meget velkommen til at tage sin egen hund med, så man kan prøve en tur på vores bane og få en snak om hundetræning og opdragelse. Også har vi naturligvis også nogle ”klappehunde” med, som elsker at blive kælet for og snakket med”, siger Annette Lund Jensen.
For bare en 10´er kan man blive trukket en tur på nogle af de små ponyer, som til dagligt holder til hos Equifree på buskmosevej. 
Pernille-Flygger_30E6398