Ole Søndergaard har overtaget forpagtningen af Stubbæk Forsamlingshus.

Holbøller forpagter Stubbæk Forsamlingshus

Ole Søndergaard og Tom Walsted Jessen, der sammen driver Holbøl Landbohjem, har ved årsskiftet også overtaget forpagtningen af Stubbæk Forsamlingshus.

“Som så mange andre steder i branchen var det svært at finde en forpagter til Stubbæk Forsamlingshus, da det tidligere forpagterpar gik på pension. Vi synes, det var synd, hvis stedet skulle lukke, så derfor gik vi ind i en dialog om at forpagte forsamlingshuset”, fortæller Ole Søndergaard, der udover Holbøl Landbohjem også driver køkkenet i Grænsehallerne i Kruså.

Stubbæk Forsamlingshus har plads til 200 gæster, og der holdes fester på stedet. Mange foreninger afholder møder dér.

På Holbøl Landbohjem er der plads til 300 gæster, og indimellem har det været nødvendigt at afvise kunder. Fremadrettet kan der nu henvises til Stubbæk Forsamlingshus. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.