Frisør Henriette Horne har salon i Iller Strand med udsigt ud over Flensborg Fjord. 

Henriette Horne har haft sin egen salon i 30 år

53-årige Henriette Horne har klippet i mange år, og onsdag 21. juni fejrer hun sit 30-års jubilæum som selvstændig frisør.

“Det har været gode år, menneskeligt meget berigende. Jeg er utrolig glad for at klippe. Det er hjerteblod for mig”, siger den erfarne Henriette Horne, der har en god kerne af faste kunder, som hun har haft i mange år. Nogle stykker har hun haft siden hun begyndte i 1993 med Salon Klip & Krøl.

I salonen bliver der da også lagt stor vægt på, kundens oplevelse af god service og høj kvalitet. 

Hypnose

Udover at klippe med saks udfører Henriette Horne også hypnose og giver gode råd omkring kostvejledning.

“Det er især børn og unge, som er kede af det, som får hypnose. Det kan være, de har eksamensangst, så kan en enkelt behandling afhjælpe problemet”, siger Henriette Horne, som elsker at gøre en forskel for andre mennesker.

“Mine kunder har gennem årene lært mig meget lommepsykologi. Jeg har selv for 15 år siden været fed, hvor jeg vejede 130 kg. Det lykkedes mig at tabe 60 kg ved at omlægge min kost. Jeg har selv mærket smerten”, siger Henriette Horne, som er født på Brunsnæs Kro.

Privat er hun gift med Søren. Hun har to børn og tre børnebørn. Ferierne tilbringer hun i sit hus i Tyrkiet. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.