Helle Grønnegaard Lauridsen sørger for at forkæle fødderne.

Helle har tag på fødderne

Helle Grønnegaard Lauridsen, der er lægeeksamineret fodplejer, har startet fodplejeklinikken Klinik Grønnegaard i Kiding.

Større frihed og mere hjælp til andre mennesker.

Sådan kan grundene til, at Helle Grønnegaard Lauridsen er blevet selvstændig, opsummeres. 

Hun brød sig ikke om at have flere forskellige jobs og være ansat af andre. Derfor er hun nu sprunget ud i et liv som selvstændig, hvor hun har ansvaret for egen frihed og for at hjælpe andre mennesker. Nu arbejder hun som lægeeksamineret fodplejer, og arbejdet både i eget hjem og som udekørende behandler.

Passe på sine fødder

Det, hun bedst kan lide ved sit arbejde, er, at hun kan gøre noget for andre.

“Jeg kan lide at gøre noget for andre mennesker. Jeg har tit tænkt på at arbejde med fødder,” siger hun. 

Hun sætter pris på at kunne hjælpe andre fra bunden – fødderne er nemlig noget af det vigtigste at have styr på, siger hun. 

“Man skal passe på sine fødder, gå i de rigtige sko og have den rigtige fodstilling. Er fødderne ikke optimale, går det hele vejen op igennem kroppen.”, siger Helle Grønnegaard Lauridsen.

Det er også netop det, der er grunden til, at hun nu er gået ind i faget.

“Jeg kan godt lide, at folk har det godt, og at jeg selv har det godt. Jeg vil gerne hjælpe og støtte mennesker med den viden, jeg har. I denne situation kan jeg hjælpe dem med at passe på sig selv.” ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Fotos af

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.