Artikelbeskrivelse

Hajtænder trænger til at blive malet op

Af Ditte Vennits Nielsen
I Søndermosekvarteret i Frøslev mangler det i den grad til opmaling af hajtænderne ved alle vejkrydsene i hele området.
Tove Steen Andersen har flere gange henvendt sig til Aabenraa Kommune i håb om, at få gjort noget ved det store problem, men indtil nu er der intet sket.
Beboerne er utrygge
Beboerne i kvarteret er utrygge, fordi de frygter, at der på et tidspunkt sker en alvorlig ulykke.
For trafikanterne kan ikke se, hvem der skal holde tilbage for hvem.
Tove Steen Andersen har oplevet en el-cyklist komme susende med fuld fart om et af hjørnerne uden at stoppe op for hendes bil, og det var meget tæt på en kollision.
Efterfølgende fik de en snak, men cyklisten var slet ikke klar over, at hun skulle stoppe op på grund af den manglende maling på vejen.
Én af de mange gange Tove Steen Andersen har henvendt sig til kommunen fik hun den besked, at der i øjeblikket blev udført noget asfaltarbejde på Thorsvej i Padborg, og de ville derfor hurtigt kunne komme forbi Søndermosekvarteret og udbedre skaderne på vejene. Dette var i sommers.
Beboerne håber nu snart, at kommunen for øjnene op for, at det er meget tiltrængt at få forholdene i orden. 

Tove Steen Andersen har flere gange henvendt sig til Aabenraa Kommune om opmaling af hajtænder, men uden resultat. Foto Ditte Vennits Hansen

Tove Steen Andersen har flere gange henvendt sig til Aabenraa Kommune om opmaling af hajtænder, men uden resultat. Foto Ditte Vennits Hansen