Gurli Gris – eller Peppa Pig – er en ekstrem populær international tv-serie. Oplev både Gurli og Gustav Gris i virkeligheden til Torvedagene i Gråsten.

Gurli Gris vil vælte Torvet i Gråsten

De elskede tv-tegneseriefigurer Gurli og Gustav Gris besøger Torvedagene i Gråsten og optræder fredag den 3. august fra kl. 15.00.

Gråsten er blevet udvalgt til at være et af de omkring 20 steder i hele Danmark, som får besøg af de lyserøde figurer denne sommer.

Grisefamilien er kendt fra TV, hvor de topper hitlisten hos DR Ramasjang. Især forskolebørn er ellevilde med Gurli og hendes venner.

Det er Sanne Vesperini, indehaver af Salon Sanne, der tog initiativet til besøget. 

”Mine børnebørn er vilde med dem. Så jeg synes det ville være fantastisk at få dem til lille Gråsten,” fortæller Sanne Vesperini., der er medlem af Torveudvalget.

Da resten af Torvedagsudvalget var med på ideen, sørgede Sanne Vesperini for, at omsætte ideen til virkelighed og glæder sig nu til et brag af et show.

”Det bliver kanon underholdning for børnene,” lover Sanne Vesperini. 

Konkurrence

Med sang og musik bliver der i flere timer sørget for god stemning og smil hos de små publikummer. I tidsrummet fra kl.15 til kl.18 bliver torvet overtaget af de lyserøde grise, som dog har brug for en pause undervejs i programmet. Når de vender tilbage fra pausen afholdes der en sjov konkurrence, hvor præmien er originale Gurli og Gustav Gris bamser.

Efter showet får børnene mulighed for at komme helt tæt på deres idoler og hilse på både Gurli og Gustav Gris, og tager du kamera med, så kan du tage billeder sammen med dem begge. ■

Skrevet af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27