Grethe Petz bliver hyldet for at gøre livet nemmere for udsatte ældre under Corona-krisen.

Grethe Petz hyldes af Ældre Sagen i Bov

Ældre Sagen og Interflora hylder frivillige, der gør livet nemmere for udsatte ældre under Corona-krisen.

En af dem er Grethe Petz, Bov, der er næstformand i Ældre Sagen i Bov og social humanitær kontaktperson. Derfor får hun en buket blomster. 

“Grethe er netop fratrådt som formand. Ikke for at slippe arbejdet, men for at få endnu mere tid til det, hun brænder for, nemlig det sociale og humanitære arbejde i Ældre Sagen. Man går aldrig forgæves til Grethe, om det er til sangeftermiddage i Kirkeladen, fælles middage eller andre ting, er hun altid til rådighed. Motion er også en af Grethes kæpheste. I denne svære tid i vores arbejde er Grethe en inspirationskilde for os alle”, fortæller Finn Sørensen, der er formand for Ældre Sagen i Bov. 

Det fortæller en masse om Grethe Petz, at hun ikke kun har følt sig ansvarlig for at finde afløseren, men hun var også villig til at fortsætte i bestyrelsen i en rolle som næstformand. Når Grethe er med, er der ingen der bliver “ladt i stikken”.

Hos Interflora er man glad for at kunne minde hinanden om og sætte pris på, at nogen gør en ekstra stor indsats for andre mennesker i en svær tid:

“Så godt som alle danskere er påvirket af Corona-krisen og kæmper for at få det hele til at hænge sammen. Ældre Sagens frivillige gør en enorm indsats for at støtte og hjælpe i Bov. Hos Interflora er det os en glæde at vise, hvor vigtigt det er at gøre noget for andre i en svær tid,” fortæller Søren Flemming Larsen, der er administrerende direktør for Interflora Danmark. ■

“Grethe en inspirationskilde for os alle”, fortæller Finn Sørensen, der er formand for Ældre Sagen i Bov.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80