Formand for Grænseegnens Bridgeklub Mette Jakobsen.

Grænseegnens Bridgeklub flytter spilletidspunkt

På generalforsamlingen i Grænseegnens Bridgeklub var der et vigtigt punkt på dagsordenen, nemlig om man skulle flytte spilletidspunktet fra aftenbridge til eftermiddagsbridge.

Et overvældende flertal af de 28 fremmødte ud af 32 medlemmer ønskede, at man flytter spilletidspunktet. 

Det vil derfor komme til at ske om nogle måneder. 

“Da Drop-In sæsonen er startet 1. maj, ser vi os dog nødsaget til at fastholde mødetidspunktet kl. 18,15 i starten af sæsonen. Det vil sige. at vi spiller aftenbridge i maj og juni. Når vi kommer frem til juli, går vi så over til at spille eftermiddagsbridge, hvor mødetidspunktet er kl. 12,45 og spilletid kl. 13”, forklarer formanden Mette Jakobsen. 

Ny sæson

Når den nye sæson 2023/2024 begynder mandag den 4. september er klubben klar til at blive en eftermiddagsklub.

“Vi håber med det nye tiltag at kunne få fat i nogle af de medlemmer, som har forladt klubben på grund af det sene spilletidspunkt”, siger Mette Jakobsen og forklarer yderligere, at mange af de nuværende medlemmer ikke bryder sig om at køre bil om aftenen i vintertiden og heller ikke at komme hjem til et mørkt og tomt hus. 

“Dem håber vi så også at kunne tilgodese”, forklarer formanden, som glæder sig til at se både nye og gamle medlemmer i løbet af sommerens til Drop-In bridge og til den nye vintersæson, hvor alle er velkomne. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.