80-årige Gustav er blandt de nye medlemmer i Bov IF Petanque.

Giv dig i kast med kuglerne

Selvom man ikke er til sport, så er her muligheden for at røre sig samtidigt med, at man har det sjovt.

Formanden for Bov IF Petanque Herbert Johansen er ikke i tvivl om den gode forskel,  man kan opleve ved at spille petanque. Der­for holder klubben introdage for nye interessenter to mandage i træk, nemlig den 8. og 15. maj kl. 10 til 11.30.

Selvom man er ny, så kommer man ikke til at stå udenfor. I petanque afdelingen hersker nemlig en rigtig god kultur i forhold til at tage imod nye. 

“Vi trækker lod om, hvem man spiller sammen med, og derfor får alle automatisk en makker”, fortæller Herbert Johansen.

Fysiske skavanker er heller ingen hindring for at deltage. Der er nemlig hjælpemidler og hjælpsomme medspillere på banerne. Samtidigt kan man låne petanque kugler, lige så længe man vil. Er man først blevet bidt af det, vælger mange at købe sine private kugler.. ■

Faktaboks om 60+Aktiv

60+ Aktiv er er en indsats på tværs af forvaltningerne Social & Sundhed og Børn & Kultur, som skal sikre, at der i Kommunen er relevante og tilgængelige tilbud. Fokus er at skabe fysisk og mental sundhed for alle, uanset om du har afsluttet et genoptræningsforløb, netop er gået på pension eller bare mangler et fællesskab i hverdagen. Selve brobygningen tager udgangspunkt i at hjælpe borgere videre fra et forløb i Sundheds­centeret eller Træning og Forebyggelse til fx et foreningstilbud.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.