Artikelbeskrivelse

Fodplejer og kosmetolog i Flensborg

Af Susanne M. Damkjær
I sin klinik på 1. sal i Citti Park i Flens­borg ordner Charlotte Priess fødder. Hun sludrer med kunderne på både dansk eller tysk, fordi hun er født i Danmark, men opvokset i Flensborg.
Hendes forældre kommer fra Danmark, og da Charlotte skulle fødes, var der ingen tvivl om, at hun skulle være dansk statsborger som sine to ældre brødre.
„Min mor drak noget amerikansk olie, for nu skulle det være, og så kan det nok være min far fik travlt med at køre hende til Sønderborg. Han kørte vist over for rødt flere gange på vejen derud, men de nåede det“, fortæller Charlotte Priess, som har gået i dansk skole i Flensborg.
Efter skoletiden tog hun en uddannelse som lægeeksamineret fodterapeut og kosmetolog i Kiel. Og i over 20 år har hun været selvstændig. Siden januar 2014, hvor Citti Park åbnede Medicum på 1. sal, har hun haft klinik der.
Permanent make-up
Hun følger med i de seneste nyheder indenfor både fodpleje og kosmetologi, og det seneste skud på stammen er permanent make-up, hvor man kan få øjenbryn eller eyeliner tegnet op med en form for tatovering, der holder i 4-6 år. Hun bruger organiske farver, der er fuldstændig uskadelige, og har også mulighed for at lave en allergitest først.
Hun har nu fået så mange kunder i sin klinik, at hun pr. 1. marts har ansat en fodplejer, der også er lægeeksamineret, som skal arbejde de sene timer.
„Jeg har et par små børn, jeg skal hjem til, men mange af mine klienter arbejder, og får først sent fri. For at imødekomme deres behov har jeg valgt at ansætte en ny fodplejer”, fortæller Charlotte Priess. 

Charlotte Priess har i 20 år arbejdet som selvstændig fodplejer og kosmetolog. Foto Susanne M. Damkjær

Charlotte Priess har i 20 år arbejdet som selvstændig fodplejer og kosmetolog.
Foto Susanne M. Damkjær