blank

 Interesserede var inviteret til åbent hus i Børnehuset Mølleløkke.

Flot nyt børnehus blev indviet i Bov

Det nye børnehus i Bov er nu officielt indviet.

Onsdag var der officiel åbning af Børnehuset Mølleløkke.

Og lørdag var der stort rykind af forældre, børn og interesserede, da der var åbent hus.

Det var en glad børnehaveleder, Britta M. Lützen, der tog imod de mange gæster ved indgangen til det nye, store og flotte børnehus.

“Vi er en stor institution med plads til 150 børn, men det mærkes ikke så meget. Der er nemlig flere indgange til hver deres afdeling”, fortalte Britta M. Lützen.

En af de gode nyheder er, at der er to garderober til børnene. En til det våde og beskidte tøj og en garderobe til alt det andet. 

Desuden er der store udenomsarealer, så børnene har rigelig med plads til at boltre sig på. Legepladserne er også inddelt i grupper, så store og små børn kan lege hver for sig.

Børnehuset Mølleløkke har for tiden 24 vuggestuebørn, men der er plads til 30. Desuden er der 99 børnehavebørn, men med plads til 120 børn. 

Den nye institution har 20 ansatte. ■

blank

Mølleløkke er inddelt i flere afdelinger, blandt andet et tumlerum.

blank

En stor flot legeplads omkranser den nye daginstitution.

blank

Leder er Børnehuset Mølleløkke, Britta M. Lützen, tog imod de mange gæster

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.