Glad og festlig stemning prægede oktoberfesten, og højdepunktet var aftenens gæst “DJ Ötzi”, som fik folk op af stolene, mens der blev klappet og sunget med på de kendte tyrolersange.

Festlig oktoberfest på Valdemarshus

Stemningen var i højsæde, da Valdemarshus inviterede til oktoberfest.

Der var fuldt hus og et leben af den anden verden. Det var pyntet op efter alle kunstens regler, og man kunne helt glemme, at man var i Padborg og ikke i Munchen. Mange af de 85 deltagere havde iklædt sig dirndl og lederhosen og hurtigt blev der danset lystigt til den .

Aftenens højde punkt var “DJ Ötzi”, der gik på scenen og sang sine kendte hits  såsom “Anton aus Tirol” og tyrolersange, som alle kunne synge og jodle med på. Der blev klappet taktfast, mens øllene fra Biergarten blev svunget ud til de glade gæster.

“Det var en forrygende aften, og folk var så glade. Vi havde en kanon stemning, og der var virkelig gang i den”, sagde en tilfreds formand for Valdemarhus, Carlo Jensen, mens hans kone Susanne også nød musikken og sang med i sit fine tyroler outfit.

Velkomstdrikken var naturligvis en Flügl. Herefter blev der serveret wienerschnitzel mit alles, og de berømte brezel kunne man hente aftenen igennem.

Som natmad blev der serveret fedtemadder.

“Ja, det var sådan en succes, at jeg måtte bede musikken spille “Om lidt blev her stille” for at kunne få folk “smidt” ud. De ville simpelthen ikke gå hjem”, beretter Carlo Jensen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.