Artikelbeskrivelse

Felsted Trevy trykker den af på scenen

Af Mette Lyngholm Larsen

Felsted Revyen er blevet en tradition til årets Felsted Uge.

Hansi Karlsson har sammen med sin trup lavet Felsted Revyen de seneste 4 år. Antallet af besøgende til madkurvefesten, hvor revyen vises, er steget markant. Da de startede var der godt og vel 140 mennesker, der dukkede op for at se revyen. Sidste år var det 360 mennesker og i år satser de på 400 tilskuere.

Truppen består af Hansi Karlsson, Henrik Christensen, Søren Bøge Nielsen, Jens Bøge Nielsen og Heidi Petersen.

“Det er fedt at stå med revyen”, fortæller Hansi Karlsson.

De har udviklet konceptet med revyen fra de startede.

“Vi har et lærred oppe, som vi viser små videoklip på som intro og imellem hver sketch”, fortæller Hansi Karlsson, som nyder at indspille de små klip sammen med de andre.

De foregående år har de haft nogle temaer. Sidste år var det Top Gun, hvor de blandt andet havde optaget F16 fly fra Skrydstrup.

“Det er sjovt at folk er interesserede i, hvad vi laver”, siger Hansi Karlsson, der dog ikke lader nogen vide på forhånd, hvad de laver.

Årets tema bliver afsløret til generalprøven, som er lørdag den 29. august klokken 14.00. Som afslutning på revyen er det en tradition for,

Til madkurvefesten og revyaftenen lørdag aften mødte der godt og vel 400 mennesker op, som alle havde en super god aften.

Med musikken leveret af Tip Top Partyband alle slutter af med en fælles skål.

 

Felsted-revy_30E3954 Felsted-revy_30E3965       Felsted-revy_30E3987

Foto Jimmy Christensen