FDF Gråsten holdt lørdag den 26. september et arrangement i Ulsnæs Centret for at få nogle flere Pilte. Her var der forskellige aktiviteter, blandt andet en flødebolle maskine.

FDF på jagt efter nye medlemmer

I FDF Gråsten gør mange en stor indsats for de unge FDF’ere. Derfor er det et håb at få endnu flere medlemmer.

FDF er en frivillig organisation, hvor børn og unge kan få en helt masse gode oplevelser, fyldt med leg, sjov og aktiviteter.

Der bliver sovet ude, taget på lejr, lavet opgaveløb og meget andet. Derudover er der et unikt fællesskab.

På grund af oprykning og andre prioriteter fra de forrige Pilte, kunne FDF Gråsten godt tænke sig nogle flere. Pilte er en gruppe med børn fra 3-4 klasse. Deres møder er fyldt med sjove aktiviteter, men der er stadig plads til leg blandt de unge mennesker.

Udover Piltene findes der, i Gråsten kreds, Tumlinge fra 0-2 klasse og et hold bestående af både Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorer, som tilsammen giver et spænd på 5. klasse til 1.g elever. 

Det store spænd mærkes der dog ikke stort til, og FDF’erne mener, at det er fedt, at der både er nogen på ens egen alder, samt nogen der er lidt yngre eller ældre.

Mange tidligere FDF’ere starter senere som ledere, for at give de gode oplevelser videre til andre børn og unge. Helle Bak, som er leder ved Gråsten FDF, startede fordi hun var med i køkkenet ved en lejr på Barsø. Det syntes hun virkede rigtig sjovt, og blev derfor medlem af kredsen. 

Har du også lyst til at være med? Så kan Sahra Christensen kontaktes på tlf. 2242 7781. Alle fra 6-18 må komme, men går du i tredje eller fjerde klasse er du særligt velkommen. Piltene mødes hver mandag fra kl. 17-18.30, og tager derudover også somme tider på lejr. ■

Skrevet af
Marie Christensen