Marco Falk Clausen har sammen med sin far, Bent Clausen, købt Toldboden i Padborg Torvecenter. 

Far og søn køber værtshuset Toldboden i Padborg

Værtshuset Toldboden i Padborg får ny ejer. 

Det er Bent Clausen som sammen med sin søn, Marco Falk Clausen, har købt det kendte værtshus i Padborg Torvecenter.

“Vi syntes simpelthen det var synd, at det gode værtshus skulle gå til grunde. Derfor besluttede vi at købe det og få det op at stå igen, som i dets tidligere velmagtsdage”, fortæller Bent Clausen.

Far og søn er af den overbevisning, at de kan tiltrække både unge og ældre. Begge vil beholde deres job som pedel på First Camp Frigård og hos Freja.

Det er planen, at de selv vil passe værtshuset efter endt arbejdstid i hverdagen og i dagtimerne i weekenderne. De leder efter den rigtige til et fuldtidsjob i hverdagen og nogle gode unge mennesker til bartjansen om aftenen i weekenderne. 

“Vi er selv i fuld gang med at renovere, male og shine hele stedet op. Det trænger til en kærlig hånd. Vi sætter også et bedre udluftningssystem op, da der stadig må ryges på stedet”, fortæller Marco Falk Clausen. 

Bevilling

Så snart spiritusbevillingen er i hus, åbner Toldboden i samme gode ånd, som da Jesper Ulrich drev det. Der vil være åbent fra kl. 10 til 20 i hverdagen og til kl. 02 i weekenderne.

Der er planlagt nye tiltag såsom salg af toast og snacks. Desuden bliver der et rum med dart og sømblok, som er populært hos unge Derudover fortsætter man med spillemaskiner. Bingo om søndagen vil blive genoptaget.

“Det er vigtigt, at der er plads til alle. Der vil altid være kaffe på kanden, og vi glæder os til at se både de gamle stamkunder og mange nye”, fortæller de nye ejere. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.