Få inspiration på konfirmandmesse

Af Signe Svane Kryger

Der vil være mange spændende tiltag til konfirmandmessen torsdag d. 25. januar kl. 19.00 i Benniksgaard Anneks.

Forretninger som blandt andre Flügger, Bruhns og Sönnichsen vil være at se på messen, som vil byde ind med inspiration til den store dag.

Fornyelse af hjemmet

Flügger medbringer tapet, farvekort og vejledning til malerarbejde samt idéer til fornyelse af hjemmet.

Det er muligt at få rådgivning til, hvordan teenageværelset kan indrettes og fornyes inden konfirmationen. Man kan tilmed fornye sin viden inden for de seneste nyheder og trends i malerverden. Der vil være hippe farver, botaniske trends og naturmæssige designs på menukortet og bøger fra Eijffinger.

Tøj til konfirmandmoderen

Der vil desuden være inspiration til moderen til konfirmanden samt idéer til andendagstøjet til konfirmanden fra forretningen, Bruhns i Ulsnæs-Centret. Mærker som PBO, Roe De Femme og Minus vil være at finde til moderen. Der vil tilmed være mulighed for at lade sig inspirere af Bruhns specialiteter, da de b.la. tilbyder aioli og pesto fra mærket Hr. Skov og chokolade fra Sommersby.

Smykker til konfirmanderne

Ure og smykker til de kommende konfirmander vil blive fremvist af Sönnichsen, der både har inspiration til piger og drenge. Der vil være læderarmbånd, ure og punge beregnet til visitkort til drengene, mens smykker og armbåndsure vil være at finde til pigerne. Til messen vil der være mærker som Lund Copenhagen, Festina, Secrid og gråstenæblet.

Pernille Aaskov Nielsen har en stand på konfirmandmessen. Foto Søren Gülck
Tøjbutikken Bruhn har stort udvalg af tøj til konfirmandens mor. Foto Søren Gülck
Sönnichsen Ure viser ure og smykker til konfirmanden. Foto Søren Gülck