Medlem af Europa-Parlamentet, Asger Christensen (V) blev vist rundt på BHJ og Essentia Protein Solutions.

Europa-politiker på besøg hos BHJ i Gråsten

Medlem af Europa-Parlamentet, Asger Christensen (V) og formand for Gråsten Venstre, Ingrid Johannsen, og næstformand, Solveig Schwarz, besøgte mandag virksomhederne BHJ og Essentia Protein Solutions i Gråsten.

Formålet med besøget var at drøfte og fremme den grønne omstilling, ligesom Asger Christensen skulle have indblik i de udfordringer og scenarier, som virksomheder, der eksporterer varer ud af Danmark, opererer med.

“Det er helt afgørende, jeg kommer rundt og lytter til vores virksomheder og får indblik i de processer, der kan være en begrænsning for dem”, siger Asger Christensen, der blev vist rundt af adm. direktør i BHJ, Torben Thordahl Matzen, og adm. direktør i Essentia Protein Solutions, Asger S. Jacobsen. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 7. februar 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.