Erhvervsbyggegrunde Padborg

Der er efterspørgsel på erhvervsgrunde omkring motorvejen ved Padborg, hvor Padborg Vest er tæt på at melde udsolgt.

Erhvervsgrunde sælges som varmt brød i Padborg

Næppe var rådhusklokkerne forstummet i det ny år, før Aabenraa Kommune kunne notere årets første salg af en erhvervsgrund i Padborg Vest. 

Der er efterspørgsel på erhvervsmatrikler ikke mindst til transport og logistik langs motorvejen.

“Jeg kan konstatere, vi ikke mere end har påbegyndt det nye år, før den første erhvervsgrund er solgt. Det tegner rigtig godt. Der er stor efterspørgsel på erhvervsgrunde i Aabenraa Kommune. Det gælder ikke mindst Padborg og Kliplev,” fortæller borgmester Jan Riber Jakobsen (K).

Kun én grund tilbage

Der satses stort på moderne logistik- og transport tilpasset tidens krav om store enheder kombineret med grønne dagsordener i Padborg. 

Der er nu én grund tilbage i Padborg Vest. 

Erhvervsområderne nord for Padborg både på den østlige og den vestlige side af motorvejen undergår store forandringer i disse år. 

Der stilles nye krav til transportbranchen og erhvervslivet. 

Det har afsmittende effekt på erhvervsudviklingen. Blandt erhvervsdomicilerne i Padborg Vest er Hummel Logistikcenter ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.