Stigende energipriser har ramt Nielsens Bageri i Padborg.

Eksploderende energipriser får bageri til at indføre gebyr

Stigende energipriser rammer Nielsens Bageri i Padborg.

Bagerforretningen har set sig nødsaget til at lægge et mindre gebyr på 2 kroner på alle køb over 15 kr.

“Vi har simpelthen måtte tænke i nye baner for at overleve. Lige nu lukker 1-2 bagerbutikker rundt om i landet hver uge. Det vil vi gerne undgå, så derfor har vi set os nødsaget til at ligge et lille gebyr på salget. Vi håber vores kunder tager godt imod vores tiltag”, fortæller indehaver Mette Nielsen, der sammen med sin mand, Henrik, driver to bagerforretninger i Padborg og Vojens.

De stigende energipriser har betydet, at elregningen er steget med over 100.000 kr. hver måned. Butikken har ellers gjort flere tiltag for at spare, men varerne skal opbevares ved den korrekte temperatur. Desuden skal brødet og kagerne naturligvis stadig bages. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.