Vognmand Lars Justesen har købt fire nye trailere.

Egernsund vognmand investerer i nye trailere

Vognmand Lars Justesen i Egernsund udvider sin forretning med køb af fire nye trailere hos Krone i Padborg. Der er tale om to boks Dry Liner trailere og to Profi 5 liner gardintrailere.

“Vi ønsker at styrke vores brand, så vi nu har både navn og logo på trailer og trækker. Dermed ønsker vi at sende et signal om, at vi er en dansk virksomhed med danske chauffører og dansk indregistreret materiel. Det ved vi, har betydning for flere af vores faste kunder”, siger vognmand Lars Justesen, der etablerede sin virksomhed for 11 år siden – blot tre måneder før finanskrisen satte ind.

“Vi er kommet godt gennem krisen ved at levere den service og kvalitet, som kunderne efterspørger. Hidtil har vi lejer trailere, men mener nu, at tiden er inde til at have eget materiel. Vi har oplevet et godt samarbejde med Krone, der har skræddersyet de nye trailere til at opfylde vores behov”, siger Lars Justesen.

Egernsund-virksom­heden råder i dag over ni trækkere, som på kontraktbasis løser opgaver for en række virksomheder, hvortil kommer betjeningen af en fast kundekreds blandt de største sønderjyske firmaer. ■

Skrevet af Jens Michael Damm