Indehaverne Kamilla og Jan Kolbeck ved det store udvalg i cykelhjelme. Salget af funktionshjelme, der kan afspille musik og hvor man kan snakke lovligt under kørslen, går forrygende.

Cykelservice Gråsten har cykler og grej til motionister og nørder

Det kører for Cykelservice Gråsten, som har været i gang i en måned. 

Personalet er det samme og beliggenheden er den samme.

Kamilla og Jan Kolbeck er glade for den gode modtagelse, cykelforretningen har fået.

“Mange har løbende stukket hovedet ind og ønsket tillykke og set på det store udvalg af cykler, vi forhandler. Mærker som Cube og Batavus er meget populære hos det lokale cykelfolk, og dem er der mange af i det store opland”, fortæller indehaver Jan Kolbeck.

“Det varmer mit hjerte, når et barn sammen med sine forældre køber den første rigtige cykel her i butikken. Her blev min egen første cykel også købt. Det gør mig rigtig glad, siger Jan Kolbeck

Service

Servicen er den samme både i værkstedet og butikken.

Holdet består fortsat af Christoffer Staudt i værkstedet og i butikken vil kunderne fortsat blive betjent af Torben Nielsen. 

Holdet er blot blevet udvidet med de to indehavere, som deler tiden mellem deres tre butikker i Esbjerg, Aabenraa og Gråsten. 

“For at holde det samme høje serviceniveau året rundt er vores butikker lukket i ugerne 29 og 30”, siger Jan Kolbeck, som også yder den service, at man både kan hente og bringe en cykel, der trænger til reparation. ■

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.