Formand for BDN, Hinrich Jürgensen, havde en vimpel med, som symboliserer alt det bedste fra grænselandet med europaflaget, det danske og det tyske flag. 

Cykelfærgen er klar til ny sæson

I høj solskin og med mange frivillige på havnepladsen i Egern­sund blev cykelfærgen nummer 2, Tjalfe, på festlig vis indviet.

Færgen sejlede sin første sejllads til Langballigau.

Formand for Cykel­færgens Venne­kreds, Gerhard Jacobsen, bød velkommen og sendte en stor tak til viceborgmester Ellen Trane Nørby, der i 12 år ihærdigt har arbejdet for at få harmoniseret af de internationale søfartsregler på begge sider af fjorden. ■

Formand for Teknik, By og Bolig, Kirsten Bachmann (SP) og håndboldspiller Aaron Mensing, tidligere Rinkenæs og spiler i Flensburg-Handewitt og efter sommeren GOG, klipper snoren til indvielse af færgen Thjalfe.

blank

Byrådsmedlem Daniel Staugaard (V) glædede sig over, at det er lykkedes at få færgen til at anløbe havne i to lande på tværs af internationalt farvand.

blank

Formand for Cykelfærgens Venneforening, Gerhard Jacobsen.

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.