Campen Aktioner åbner filial i Broager

Af Gunnar Hattesen

Det store randrusianske auktionshus Campen Auktioner er i vækst og åbner nu en filial i Broager.

Det er ingen grønskolling i auktionsverdenen, der er rykket ind i Broager Erhvervspark: Campen Auktioner har med fødderne solidt plantet i Kronjyllands muld, vokset sig stor og stærk, og er i dag et af Danmarks mest alsidige auktionshuse, der gør sig i alt fra raceheste til byggematerialer, specailbiler, maskiner, smykker og alt derimellem.

Med tilfredshed har direktør og auktionarius Finn Campen konstateret, at både auktionshandlen på netauktionerne og de fysiske auktioner fortsætter med at vokse.

Derfor var det nærliggende at udvide forretningen, da muligheden opstod.

”Selv efter mange år indenfor handelsbranchen, er jeg jo ikke immun overfor en god handel, og jeg ved jo også fra auktionerne, at når man står overfor muligheden, så er det med at slå til”, forklarer Finn Campen.

1.000 kvadratmeter

Og de 1.000 kvadratmeter store lokaler giver nogle muligheder, som et voksende auktionshus kan bruge.

”Vi gør rigtigt meget i netauktioner, og mens nogle af dem finder sted direkte ude hos sælgerne, så er der også rigtigt mange, hvor varerne skal indleveres og udleveres hos auktionshuset. Det er lokalerne i Broager næsten perfekte til – og oveni hatten er der også 200 parkeringspladser ved den nye afdeling”, fortæller auktionarius glad.

For fra de store fysiske auktioner i Randers ved han nemlig, at kunderne kommer kørende fra nær og fjern. Og her kan den nye lokation virkelig hjælpe auktionshuset.

”Vi håber bestemt at se en fortsat vækst i vores kundetilgang fra Syddanmark og Nordtyskland, når vi nu med den nye afdeling rykker tættere på kunderne”, siger Finn Campen.

Direktøren tror på, at sønderjyderne vil sætte pris på den nye afdeling.

”Alle jyder har jo ry for at ville og kunne handle, men få regioner har vel så stolte traditioner og rige erfaringer med handel som Sønderjylland, hvor handel historisk set har spillet en væsentlig rolle”, mener han.

Campen Auktioner er allerede så småt på plads i lokalerne, og det er mange varenumre også godt på vej til. Der er startet med lancering af 3 netauktioner, og efter dette startskud vil der fremover blive åbnet for indlevering og udlevering alle tirsdage kl. 8-16 og torsdage 12-19.

Hvis du går med en iværksætter i maven sælges auktion nr. 960 som ét samlet lot. Her er der tale om en komplet webshop, med eksisterende hjemmeside legetårnet.dk, inklusiv varelager med legeredskaber i topkvalitet, gode kunder, leverandører, m.m. Auktion nr. 958 er demovarer fra handelsgrossist. Auktion nr. 959 professionelt håndværkerværktøj og byggematerialer. Derudover er der allerede flere netauktioner på vej fra Broager fillialen.

Det er erfarne kræfter, der vil møde kunderne i den nye afdeling: auktionsagent Morten Wresnak fra Campen Auktioners Randersafdeling bliver samtidig afdelingschef i Broager, og Lars Berthelsen bliver den daglige leder hos Campen Auktioner Syd.

Campen Auktioner handler med både private og erhverv, og interesserede fra begge lejre samt både potentielle købere og sælgere kan ved selvsyn kan inspicere de nye lokaler og auktionseffekterne i Møllegade 23, Broager, lørdag den 11. februar kl. 10-15.

Her inviterer Campen Auktioner Syd nemlig til åbent hus til en uforpligtende auktionssnak med kaffe og sønderjysk kagebord plus pølser og fadøl. ♣

Campen Aktioner Syd åbner filial på Møllegade 23 i Broager.