Line Frederiksen glæder sig til at tage imod både nye og velkendte kunder i hendes nye butik ”Blomstertorvet”, der åbner 1. februar 2019. Foto Lene Neumann Jepsen

Blomsterbutik i Gråsten skifter ejer

Hertug Blomster i Gråsten får i det nye år en ny, men samtidig velkendt ejer.

Fra 2019 hedder ejeren på blomsterbutikken i Gråsten Line Frederiksen. 

”Blomstertorvet” bliver navnet på butikken De fleste kunder i Gråsten kender allerede Line Frederiksen, 27 år da hun har haft sin daglige gang og ansvaret for butikken i Gråsten de sidste tre år. Men fra årsskiftet bliver blomsterforretningen i Gråsten en selvstændig enhed og ikke længere en del af Hertug Blomster i Augustenborg. 

Tid til forandring

Line Frederiksen vil gerne starte på en frisk og modernisere forholdene. Derfor holder Blomstertorvet lukket i januar måned, så der er tid og ro til renoveringen. Nye møbler, et kølerum, en personalestue og nogle lag maling skal til for, at Line Frederiksen kan sætte sig eget præg på butikken.

Hun ønsker sig, at butikken står helt skarpt, når den åbner.

Derfor blev der ikke en renovering midt i travlheden op til jul, men i stedet en måneds lukketid i januar. Selvom det bliver hendes egen stil, der indtager butikken, kan kunderne forvente den samme gode kvalitet.

”Vores sortiment ændrer sig ikke meget. Det er fortsat de eksklusive varer af god kvalitet, vi fører,” fortæller Line Frederiksen. 

Fra barnsben

Livet med blomster begyndte tidligt for Line Frederiksen, da hendes mor havde blomsterbutik i Augustenborg i mange år. Her hjalp Line til og forretningen blev en del af hendes opvækst.

De seneste fem år har Line arbejdet fuld tid indenfor blomsterbranchen og har derfra kunnet samle en masse erfaring og viden. Line bor i Augustenborg med sin mand Tomas, der er tømrer og de to børn, Lukas på 4 år og Tobias på 7 år.

Hun glæder sig til den nye tilværelse,

”Jeg har altid drømt om at være selvstændig. Det her er den perfekte mulighed,” fortæller Line Frederiksen.

Det er en ny start for mig, og nyt navn, men Line tror ikke hun skal starte fra bar bund.

”Jeg håber butikkens mange trofaste kunder tager godt imod mig,” siger en spændt Line Frederiksen. ■

Skrevet af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27

Fotos af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27