Bente Hartmeyer har travlt med at lange pølser over disken.

Bentes pølser går som varmt brød

Bente Hartmeyer har i næsten 2 år haft sin egen pølse- og isbar i Sønderhav, efter hun i over 36 år har langet pølser over disken for andre.

“Jeg har virkelig ikke fortrudt, jeg tog springet og købte min egen pølsevogn. Placeringen i Sønderhav er optimal med en skøn udsigt ud til Okseøerne. Jeg bliver støttet af lokale, men også af rigtigt mange turister. Jeg går glad på arbejde og kommer glad hjem”, fortæller Bente Hartmeyer, som er søster til afdøde Annie Bøgild, som i en menneskealder havde pølsekiosk ved Flensborg Fjord.

Pølsevognen er et populært sted. Bente Hartmeyer har både unge, men også ældre ansat til at hjælpe med de mange kunder, der dagligt kommer forbi for at købe lækre pølser og is.

“Der er altid kaffe på kanden, og vi har også altid tid til en snak og et godt grin”, smiler den positive pølsedame. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.