Noah Meyer er en habil basguitarspiller

Basguitar i ung alder

Padborg-drengen Noah Meyer på 16 år har en spændende interesse.

Noah spiller basguitar i sin fritid og startede, da han blot var 9 år gammel. 

Noah Meyer nyder at spille basguitar i sin fritid. Han har spillet det i 7 år.

“Da jeg hørte musik for nogle år siden, lagde jeg altid særligt mærke til basguitaren, som jeg synes lød rigtig fed og tænkte, at jeg ville give det en chance”, fortæller Noah Meyer. 

Han synes, at basguitaren var særligere end den almindelige guitar, vi alle kender. På den måde startede Noah til basguitar, og han mener, at det var det helt rette at gøre. 

Noah går til basguitar en gang om ugen ved sin morfar. Ellers spiller Noah hjemme, når det lyster. “Jeg spiller sammen med min morfar, som også spiller guitar og bas, så det er, der jeg har lært, de fleste af mine ting fra, når det kommer til basguitar”, siger Noah Meyer, der udover det særlige instrument har gået til tennis og springgymnastik. 

“Udover basguitar interesserer jeg mig rigtig meget for spring lige nu. Det at springe, gør mig rigtig glad. Jeg synes, at det er en god måde at bruge min overskydende tid på”. ■

Skrevet af
Anita Mir

Foto af
Anita Mir

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.