Formand for Valdemarshus, Carlo Jensen, byder indenfor for at interesserede kan høre om alle de spændende ting, der foregår på stedet.

Aktivitetshus åbner døren for interesserede

Sundheds- og aktivitetshuset DSI Valdemarshus i Padborg holder åbent hus lørdag den 4. februar kl. 14.00-17.00, hvor interesserede kan få et indblik i, hvad de går og laver.

“Vi har mange forskellige værksteder og laver så mange ting på Valdemarshus, at der næsten er noget for enhver smag. Vi strikker, syr, hækler, snitter i træ, laver smykker, danser, spiller kort og banko samt en masse forskellig gymnastik”, fortæller formanden Carlo Jensen, som tilføjer, at derudover bliver der afholdt foredrag med interessante emner og arrangeret ture rundt i Danmark.

“Det bedste er, at vi hygger os en masse. Der er altid nogen at snakke med, og vi har en god ånd på stedet”, siger Carlo Jensen.

Valdemarshus holder også en årlig sommerfest, hvor der er lækker mad og underholdning. 

Carlo Jensen peger på, at folk, der kommer på Valdemarshus, ikke er så hyppigt syge.

“Det er simpelthen fordi, man bliver mindre syg, når man trives og har det godt. Det er netop det, man opnår ved at være aktiv på Valdemarshus”, siger Carlo Jensen. ■

Man kan opleve spændende foredrag på Valdemarshus, f.eks. har “Bubber” besøgt stedet

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.