Trinke og Herluf (Luffe) Jørgensen fejrer diamantbryllup torsdag den 10. august. De elsker at sidde og nye tilværelsen på en lille plads i haven.

Ægtepar fejrer diamant­bryllup i Frøslev

Trinke og Herluf Jørgensen sagde ja til hinanden for 60 år siden. Derfor kan det trofaste ægtepar torsdag den 10. august fejre ikke mindre end et diamantbryllup.

For godt halvandet år siden flyttede parret fra deres tidligere firmadomicil på Frøslevvej og over på den anden side af gaden i nr. 88.

“Vi har ejet huset i over 30 år,  og den har altid været lejet ud. Da vi gerne ville have noget mindre end vores tidligere store ejendom, valgte vi selv at flytte ind. Det er vi glade for, og nu er vores tidligere hjem blevet solgt. Det er et tysk firma, der skal drive virksomhed fra stedet”, fortæller Herluf “Luffe” Jørgensen, som er grundlægger af el-installatørfirmaet Herluf Jørgensen A/S.

“Vi havde alt for meget plads før. Jeg tror vi kørte over 30 gange på genbrug med alt det, vi havde samlet igennem mange år. Her har vi det nemt og overskueligt”, siger Herluf Jørgensen.

Ægteparret nyder pensionisttilværelsen.

“Vi elsker at sidde her i haven og se på blomster og det rige fugleliv”, fortæller Trinke Jørgensen.

Den store dag markeres med fest i haven for 60 indbudte gæster. 

Parret har 3 børn, svigerbørn, 6 børnebørn og 4 oldebørn. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.