Nicolaj Nordsted Sørensen fik et flot ur sammen med den flotte pris som årets sønderjyske lærling

Årets sønderjyske lærling

Nicolaj Nordsted Sørensen var gået i gang med at læse historie på Aarhus Universitet, men tvivlen nagede ham, om det var det rigtige. I stedet valgte han så at opsøge transportvirksomheden DTK, Dansk Transport Kompagni i Padborg og gik i gang med en uddannelse som lager & terminaldisponent. Det skifte har været så succesfuld, at Nicolaj Nordsted Sørensen nu har modtaget LærlingePrisen 2020 for DI Sønderjylland.

“Både fagligt og socialt er kvaliteten i højsædet hos årets lærlingeprismodtager.  I forbindelse med at tage uddannelsen som lager & terminaldisponent har han udmærket sig med de højeste karakterer og ved sin afslutning på EUC modtog han en ærespris for at være en god kammerat og socialt engageret. Nicolaj er af væsen en glad, udadvendt og humoristisk ung mand. Han har stærke kommunikative evner, som han bruger flittigt. Hans humør smitter, og desuden har han en venlig opførsel og rummer et kæmpe service gen. Nicolaj er også en nysgerrig person og trives med nye opgaver og med at lære fra sig til sine kolleger. Specielt vil jeg også fremhæve Nicolajs digitale evner, som han bruger dagligt i vores IT og vort elektroniske scannersystem”, fortalte lagerchef Martin Holm Johannsen ved uddelingen. ■

Fakta om LærlingePrisen 2020

På tværs af hele landet findes lærlinge og elever, der har udmærket sig fagligt eller socialt hos den virksomhed, hvor de er i praktik. Det kan være lærlinge og elever, der tager et ekstra ansvar, når der er tryk på i dagligdagen, eller som bidrager til at skabe et godt socialt sammenhold på virksomheden. Med LærlingePrisen kan virksomheden give en god medarbejder et ekstra skulderklap. Alle DI-medlemsvirksomheder kan indstille en lærling eller elev fra deres virksomhed.

Borgmester Thomas Andresen (V) var med ved DI Sønderjyllands Lærlinge Pris uddeling hos DTK, Dansk Transport Kompagni