5 skarpe til Ulla Momme

Navn: Ulla Momme
Alder: 56 år
Bopæl: Kollund
Gift med Carsten og har 2 børn
Beskæftigelse: Bogholder i Grænsehallerne og i eget firma
Hvad ville du gøre, hvis du fik chancen til det?
”Jeg ville gerne have så meget indflydelse, at jeg kunne skære ned på politikernes lønninger og pensioner, og så give flere penge til de ældre og til de syge, som virkelig trænger”.
Dyrker du sport?
”Ja, jeg spiller badminton én gang om ugen og ville faktisk gerne gøre det 2 gange om ugen, men det passer ikke ind i kalenderen. Om sommeren spiller jeg lidt tennis i Kollund. Jeg har i en årrække været med i begge bestyrelser. Min plan er, at jeg skal til at cykle sammen med min mand, hvis han har tid. Han løber meget, men løber, det bliver jeg aldrig”.
Har du nogen traditioner?
”Vi er hvert år på pinsetur med vores bedste venner, som vi har kendt siden barndommen. Carsten har gået i 1. klasse med manden, og han blev gift med min barndomsveninde. Vi skiftes til at arrangere turene, hvor vi kører i bil og bor på hotel. For tiden kører vi Tyskland tyndt.
Endvidere holder vi hvert eneste år julefrokost med 5 dejlige vennepar fra Kollund. Det er en fast tradition som altid finder sted lørdag før 1. søndag i advent. I starten lavede vi juledekorationer med vores børn om eftermiddagen. Nu er de blevet store, så vi går først punchtur i Flensborg og tager hjem til julefrokosten, som går på skift i hjemmene. Vi laver hver især noget mad og tager med”.
Har du en hobby?
”Ja, jeg har min have som hobby. Nogle af vores venner kalder mig for rhododendron ekspert. Jeg har 50 forskellige rhododendron foruden mange roser og stauder. Min have er en nem have, som jeg bruger meget tid på i foråret, men om sommeren nyder jeg den”.
Er du endt dér, hvor du gerne vil være?
”Ja, bestemt, jeg må ikke klage. Jeg er deltidsansat i Grænsehallen som bogholder, og ved siden af driver jeg mit eget lille private regnskabsfirma, hvor jeg servicerer små virksomheder. Det er fantastisk kombination”.

Ulla Momme er glad for sin dejlige have.
Foto Ditte Vennits Nielsen