blank

Adm. direktør Peter Therkelsen

5 skarpe til Peter Therkelsen

Navn: Peter Therkelsen
Bopæl: Kollund
Alder: 50 år
Erhverv: Administrerende direktør H. P. Therkelsen

Hvad ville du gøre om, hvis du fik chancen?

“Stort set ingenting. Jeg har et fantastisk liv. Jeg har grebet de muligheder, som der var. Det er både sjovt og dejligt at arbejde med så mange dygtige medarbejdere, som vi har i HPT. De sving jeg har taget i livet, har været de rigtige”.

Nævn en person, der har ændret dit liv?

“Det har min kone, Lene, som jeg blev gift med i 2007. Hun har skænket mig to dejlige børn. Det er jeg hende altid taknemmelig for. Hun stammer fra Kolding. Jeg mødte hende i London, da vi begge arbejdede derovre”.

Hvad har været din bedste ferie?

“I familien er vi vilde med skiferie til Østrig og Schweiz. Vi elsker aktiv ferie og frisk luft. Det gælder om hurtigst muligt at komme op til toppen af bjerget

Hvilken kendt person ville du helst spise en god middag sammen med?

“Det skulle være med Bruno fra rockbandet U2. Jeg har altid været en stor fan af ham, og har fulgt ham fra mine unge år. Jeg har oplevet mange af bandets koncerter, og jeg forbinder mange gode minder med U2”.

Hvad laver du om 10 år?

“Om 10 år arbejder jeg stadig i speditionsbranchen og er direktør for HPT”. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.