Peter Jørgensen har et sjældent jubilæum. I 45 år har han været ansat på slagteriet i Blans.

45 gode år på slagteriet i Blans

Peter Jørgensen begyndte som 15-årig på slagteriet i Blans. I dag er han 60 år og fejrer et sjældent jubilæum: 45 år på Danish Crown.

Det er et jubilæum med kød på. Og årene er bare strøget afsted. 

“Det var den 24. juli 1978 jeg som 15-årig kom i lære som slagterelev på Slagteri Syd. Jeg vidste, jeg ville være slagter”, fortæller Peter Jørgensen, der er ud af en slægt, hvor mændene i fire generationer både har været slagtere og heddet Peter til fornavn.

I 1994 blev Slagteri Syd overtaget af Danish Crown og Peter Jørgensen blev forfremmet til kvalitetsinspektør.

“Jeg kører rundt til de forskellige afdelinger i Danish Crown i Dan­mark, Tysk­land og Polen for at kontrollere, om vores specifikationer bliver overholdt”, fortæller Peter Jørgensen, der privat bor i Rinkenæs og er gift med Solveig Schwarz. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.