5 skarpe til Jesper Tjørnelund

Af Ditte Vennits Nielsen
Navn: Jesper Tjørnelund
Alder: 43 år
Bopæl: Bov
Beskæftigelse: Ny halassistent i Grænsehallerne

Nævn en person, der har ændret dit liv?“Det har min datter. Følelsesmæssigt har hun givet mig rigtigt meget. Det var stort at få et barn, og det er stadigt stort at være far.
Desuden ændrede det mig meget at være ved militæret. Jeg var 2 år på sergentskole, hvor der hersker en disciplin uden lige, og som dengang var rigtigt godt for mig”.

Har du nogen traditioner?


“Jeg tager til Mosten Raceday hvert eneste år på Djursland. Det er et motorcykeltræf, hvor der køres Dragrace. Næste år har jeg 20 års jubilæum, og min kone har nu været med i 10 år. Vi traf hinanden gennem vores motorcykelentusiasme”.

Har du en hobby?


“Udover min motorcykel elsker jeg mit hus og min have. Jeg er en rigtig handyman og har stort set selv renoveret hele vores hus både ind- og udvendigt sammen med min kone Tanja. Jeg er uddannet murer og har arbejdet for min onkel i over 10 år, så jeg lånte alt værktøjet ved ham. Vi fik faktisk en pris fra Historisk Forening, fordi vi bevarede huset i sin oprindelige stil. Huset er fra 1920”.

Nu du starter i Grænsehallerne, dyrker du så sport?


“Jeg ville gerne, men…. nej jeg har aldrig dyrket holdsport. Jeg har cyklet en del på mountainbike og har svømmet for motionens skyld. Nu skal jeg så cykle på arbejde, da Tanja har bilen”.

Er du endt der, hvor du gerne vil være?


“Ja helt bestemt. Jeg glæder mig meget til mit nye arbejde, for jeg tror jeg er kommet på den rette hylde. Jeg er lidt af en hyggeonkel, så jeg glæder mig til arbejdet i Grænsehallerne, hvor der hersker en super god stemning blandt personale og publikum. Jeg håber, jeg har mange mange gode år foran mig”. 

Jesper Tjørnelund