Rüdesheim

Indlæser Begivenheder

Busrejse til Rhinen, Rüdesheim og Berleburg

Det er en 5 dages rejse til en af de hyggelige byer langs Rhinen, den populære, berømte og livlige vinby, Rüdesheim. Vi skal opleve bjerge med vinmarker, ruiner, flot natur og liflig vin.

Mandag den 6. august

Efter opsamling kl. 6.15 i Gråsten og kl. 6.30 i Kruså kører vi over grænsen og med passende ophold undervejs kører vi sydpå gennem Hamborg og forbi Hannover, Kassel og Frankfurt am Main. Ankomst i Rüdesheim sidst på eftermiddagen til aftensmad og indkvartering. Vi bor på Hotel Zwei Mohren, som ligger med en smuk udsigt over Rhinen. Her taler værten dansk.

Tirsdag den 7. august

Vi tager på en tre timers smuk sejltur på Rhinens smukkeste strækning til Koblenz, hvor vi sejler forbi den verdenskendte og sagnomspundne klippe, Lorelei. som hæver sig højt over landskabet. Vi stiger i land tæt ved det berømte punkt Deutsches Eick, hvor floderne Rhinen og Mosel løber sammen. Strækningen er også på Unescos liste over verdens kulturarv. I land venter nogle dejlige timer til fri afbenyttelse i Koblenz. Aftensmad på hotellet.

Onsdag den 8. august

Vi kører til den mondæne by, Baden-Baden, som engang var Europas sommerhovedstad, mødested for de kongelige, de rige og de smukke.
Vi hører om byens historie, ser de berømte seværdigheder og nyder centrum på egen hånd.

Torsdag den 9. august

Vi ser det spændende kloster Eibingen, som Hildegard af Bingen overtog i 1165. Klosteret ligger omgivet af egne vinmarker. Derefter besøger vi weinbrandfabrikken Asbach Uralts besøgscenter. Derfra kører vi op til det berømte Niederwald denkmal, Germania, hvorfra der er en storslået udsigt ud over Rhinen, og hvorfra man har mulighed for at tage med svævebanen ned til Rüdesheim.

Resten af eftermiddagen til egne eventyr i Rüdesheim, som er en dejlig handelsby med smalle stræder og gyder. Vi skal opleve den kendte Drosselgasse med musik, dans, vin og glade mennesker. Aftensmad på hotellet.

Fredag den 10. august

Efter morgenmad kører vi til Berleburg, for at se Prinsesse Benediktes kendte slot. Vi kigger indenfor i gemakkerne. Derefter sætter vi kursen mod Sønderjylland, hvor vi ankommer midt på aftenen.

Priser 3415 kr. pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse 500 kr.

Prisen inkluderer al kørsel i bus, også på udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og 4 x morgenmad og 4 x aftensmad, rejseleder, sejltur på Rhinen og entreer.

Ikke inkluderet er frokoster og drikkevarer.

Gråsten Avis / Bov Avis og Gråsten Rejser i samarbejde med Quorps Busser, som er teknisk rejsearrangør.

Rejsegarantifonden nr. 2799.

Tilmelding til mail@quorpsbusser.dk eller tlf. 7465 0850

Advertisements