Indlæser Begivenheder

Efterårstur til Bornholm med besøg på Christiansø

Fire dage på Bornholm, hvor vi ser alle øens skønne steder. Oplev Hammershus, rundkirkerne, Dueodde og Rytterknægten. 

Derudover besøg på Bornholms Kunstmuseum og Svaneke Bryghus samt mange andre oplevelser i det lune forårsvejr.

Turen er inkl. halvpension, hvor vi bl.a. skal prøve Nordbornholm Røgeris berømte fiskebuffet. Transport i egen bus, rejseleder på hele turen og entreer er inkluderet.

Søndag: Udrejse fra Gråsten. Vi gør stop i Lund i Sverige, hvor vi ser byens berømte domkirke og går en tur i byens hyggelige gader. Derfra videre til Ystad, hvor vi sejler til Rønne. Ombord på færgen serveres dagens ret med drikkevarer. Efter ankomst til Rønne kører vi direkte til hotellet, hvor der er mulighed for en kop kaffe i hotellets dagligstue.

Mandag: Efter morgenmaden mødes vi kl. 9.30. Vi starter dagen med at slå et smut forbi Olsker Rundkirke og derefter besøger vi Nyker Rundkirke, hvor vi får en rundvisning i kirken. Herfra kører vi til Dueodde for at opleve Danmarks fineste sandstrand. Derfra går turen mod Hammershus. I besøgscenteret er der mulighed for at købe kaffe og kage og nyde udsigten til ruinen. Derefter tilbage til hotellet i Allinge og kl. 18.30 er der middag på Nordbornholms Røgeri

Tirsdag: Efter morgenmaden mødes vi kl. 9.30 og starter dagen med at køre ned langs østkysten. Vi besøger den smukke by Gudhjem og byens glaspusteri.

Efter Gudhjem fortsætter vi langs den klippefulde kyst. Vi kører igennem Melsted og den lille hyggelige by Bølshavn, før vi kommer til en af øens skønneste byer: Svaneke. Vi går en tur i byen, der rummer mange små gastronomiske perler. Herefter besøg hos Pastariget, der laver bornholmsk pasta. Derfra videre mod Nexø og tilbage langs kysten til Bornholms Kunstmuseum. Her er der mulighed for at købe dagens suppe. Museet udstiller mange af øens malere og ligger lige ned til Helligdomsklipperne.

Aftenens middag er på Svaneke Bryghus kl. 18.30

Onsdag: Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet kl. 9.30. Vi kører mod øens største skov Almindingen, hvor vi går tur i Ekkodalen, ser Rokkestenen og Bornholms højeste punkt Rytterknægten. 

På vej gennem Almindingen forsøger vi at få et glimt af de bisonokser der er blevet sat ud, herefter Østerlars Rundkirke. Vi gør stop i Aakirkeby, hvor vi besøger Lehnsgaard, der producerer rapsolie og sennep. Herfra går det mod Nylars Rundkirke og Rønne. Her besøger vi Torvehal Bornholm, hvor der er mulighed for at købe bornholmske specialiteter eller få sig en frokost eller kop kaffe.

Kl. 16.30 tager vi færgen til Ystad og derfra går det via Sverige og Sjælland tilbage til Gråsten. Ombord på færgen serveres dagens ret med drikkevarer.

Vi bor på *** Hotel Sandvig Havn i Sandvig. Hotellet har en flot havudsigt. Værelserne er alle med eget bad og toilet.

Tillæg for enkeltværelse er kr. 300,-

Afgang

Kl. 6.30 Alsion i Sønderborg
Kl. 7.00 Ahlmannsparken i Gråsten
Kl. 7.30 Circle K i Rødekro
Kl. 7.50 OK-tanken i Hammelev
Kl. 8.20 Hotel Scandic Kolding

Turen arrangeres i samarbejde med Quorps Busser. Rejsegarantifonden nr. 2799

Tilmelding til Gråsten Avis/Bov Avis på tlf. 2116 0683 eller rejser@graastenavis.dk

Del dette på din fortrukne platform